Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Wat is de zwarte grond prijs inclusief transport?

De prijs die we berekenen bestaat uit 2 delen: de zwarte grond zelf en de kosten voor transport.
•    Landelijk ligt de prijs voor 1 m3 zwarte grond tussen de € 20,00 en € 35,00
•    Voor transport ligt landelijk de prijs per uur tussen de € 70,00 en € 90,00
Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Wat is de zwarte grond prijs inclusief transport?

Daarnaast is de prijs afhankelijk van:
•    de regio waar de zwarte grond gewonnen wordt
•    en de hoeveelheid zwarte grond die u bestelt
•    beschikbaarheid van de zwarte grond
Zwartegrond.com heeft in Nederland diverse locaties waar vanuit we kunnen bezorgen en dat heeft een voordelige invloed op de zwarte grond prijs. Woont u dicht bij een distributiepunt, dan kunnen we u op basis van uw postcode goedkoop leveren. Onze prijzen worden met enige regelmaat aangepast. Het loont dus altijd de moeite om een nieuwe prijs aan te vragen bij ons.

Wilt u weten wat de prijs is van het bezorgen van zwarte grond op uw locatie is? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen enkele seconden een scherpe prijsopgave per mail.

Is Zwartegrond.com qua prijs de goedkoopste?

Zwartegrond.com heeft scherpe prijsafspraken kunnen maken met diverse grondstofproducenten en transporteurs. Van onze klanten horen we regelmatig dat we één van de goedkoopste leveranciers van Nederland zijn. Mede door groot in te kopen, kunnen we u een voordelige zwarte grond prijs per kuub bieden. Is Zwartegrond.com dan altijd de goedkoopste? In veel gevallen wel, met name de afstand tot aan het distributiepunt bepaalt zoals genoemd de prijs. Het is natuurlijk fijn een lage prijs te kunnen offreren, maar we vinden kwaliteit leveren nog belangrijker. De zwarte grond die wij bezorgen is schoon en kan worden toegepast in woonwijken. Zwartegrond.com biedt dus kwalitatief hoogwaardig grond: 100% zwarte grond voor een scherpe prijs.

Is zwarte grond zelf halen goedkoper?

U kunt uw zwarte grond natuurlijk zelf bij een bouwmarkt halen met een aanhanger, maar er voor kiezen om zwarte grond te laten bezorgen is uiteraard een stuk prettiger. Bij kleine hoeveelheden (0.5 of 1 kuub) bent u in een aantal gevallen goedkoper uit maar bij grotere hoeveelheden raden we altijd aan: laat de zwarte grond bezorgen! 1 kuub zwarte grond vertegenwoordigt een aanzienlijk gewicht. 1 kuub weegt namelijk 1.500 kilo, zo zwaar als een gemiddelde auto. Dus als u 7 kuub zwarte grond nodig heeft, komt het totale gewicht al boven de 10 ton uit (10.500 kg!). Dan wegen de meerdere ritten en de tijd en inspanning niet meer op tegen het prijsvoordeel.