Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Zwarte grond bestellen bij ons

Bij Zwartegrond.com kunt u goedkoop zwarte grond bestellen op basis van uw postcode. We hebben in Nederland vele locaties waar uw zwarte grond vanuit bezorgd kan worden en dat is voordelig voor u: hoe dichter u bij een distributiepunt woont, hoe goedkoper het bezorgen van zwarte grond. Daarom hebben we uw postcode nodig om een zo scherp mogelijke prijs uit te kunnen brengen. Zwarte grond bestellen is eenvoudig en in 2 werkdagen leverbaar. Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Zwarte grond bestellen in het kort

Stap 1 : Vraag op deze website een offerte aan met uw postcode
Stap 2 : Ontvang per e-mail binnen enkele seconden uw offerte en plaats uw bestelling door op de bestellink in deze offertemail te klikken.
Stap 3 : Ontvang per e-mail binnen enkele seconden de factuur en betaal middels de bijgevoegde iDEAL betaallink (of middels een reguliere bancaire overboeking).
In 3 concrete stappen is uw bestelling geplaatst! Aansluitend ontvangt u van ons binnen enkele seconden per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Zwarte grond bestellen uitgebreid

Wilt u uitgebreidere informatie over het bestellen van zwarte grond? Lees dan hieronder het gedetailleerde stappenplan.
Stap 1 : Bereken de benodigde hoeveelheid zwarte grond
Stap 2 : Vul uw postcode, uw e-mailadres, het aantal m3 zwarte grond (in cijfers) en optioneel de gewenste leverdatum in het invoerveld en klik daarna op “verzenden”.
Stap 3 : U ontvangt van ons per mail binnen enkele seconden een vrijblijvende offerte voor het bezorgen van zwarte grond. Tot en met 10 kuub ontvangt u een prijsopgave voor levering in big bags én los gestort (Nb. bij kleinere hoeveelheden is los gestort niet altijd mogelijk). Geen offerte per mail ontvangen?
Stap 4 : Klik op de bestellink (achter de prijs) in de offertemail om te bestellen. In het bestelvenster kunt u naast uw NAW-gegevens de gewenste leverdatum en het gewenste dagdeel kiezen en eventueel aanvullende informatie opgeven in het opmerkingen venster. Bijvoorbeeld een omschrijving waar u de zwarte grond losgestort wilt hebben, of waar u de big bag zwarte grond geplaatst wilt hebben. Belangrijk om vooraf te weten: de stortlocatie moet geschikt zijn voor zwaar vrachtverkeer. Klik daarna op “bevestigen bestelling”.
Stap 5 : U ontvangt van ons per mail binnen enkele seconden de factuur (als pdf bestand) met een bijbehorende iDEAL betaallink. U kunt ook middels een reguliere bancaire overboeking betalen maar deze overboeking duurt langer (soms 1 werkdag). Betalen middels iDEAL geniet daarom de voorkeur omdat we uw bestelling dan direct aan de transporteur kunnen doorgeven. Uw betaling moet 2 werkdagen voor de gewenste leverdatum op onze bankrekening zijn bijgeschreven.
Stap 6 : Zodra de betaling is bijgeschreven, ontvangt u van ons per mail de bevestiging van uw betaling en de leverdatum. Indien u middels iDEAL betaalt ontvangt u deze bevestiging binnen enkele seconden.
Stap 7 : Ontvangst van de zwarte grond: aanwezigheid is niet verplicht maar indien mogelijk adviseren we aanwezig te zijn bij de levering van de zwarte grond of in ieder geval telefonisch bereikbaar te zijn. Soms is het niet mogelijk om op de gewenste plek te storten, bijvoorbeeld omdat er een auto in de weg staat. Lees meer over de vereisten van een stortlocatie.

Goed om te weten:

• Zwartegrond.com levert uitsluitend op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag.
• Vul het aantal kuub in cijfers in zonder toevoegingen, dus bijvoorbeeld alleen 1 of 1,5 Het minimum aantal kuub dat u kunt bestellen is 0,5 kuub.
• U kunt in het bestelvenster een voorkeur aangeven voor leveren op een bepaald dagdeel maar een exact aflevertijdstip afspreken is helaas niet mogelijk.
• We geven de transporteur standaard de opdracht mee om kort voor het moment van levering even te bellen met de klant zodat u niet de gehele dag op de afleverlocatie hoeft te wachten.
• In verreweg de meeste gevallen wordt er geleverd op het door u aangegeven gewenste dagdeel maar soms is het door calamiteiten niet altijd mogelijk: files, panne en andere ongemakken. Wilt u zeker weten dat u tijdig aan de slag kan? Bestel dan tijdig en laat het de zwarte grond altijd 1 dag eerder bezorgen dan de dag waarop u de zwarte grond wilt verwerken.
• Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 dagen voor de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.