Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Betaalwijze bezorging zwarte grond

Betalen is super eenvoudig: wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven middels onze offertemail, ontvangt u van ons aansluitend per e-mail de factuur (als pdf bestand) en een bijbehorende iDEAL betaallink. U dient de factuur minimaal 2 werkdagen vóór levering te voldoen zodat we tijdig opdracht kunnen geven aan het betreffende depot en de transporteur om uw zwarte grond te bezorgen. Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Betaalwijze bezorging zwarte grond

Indien u de factuur niet minimaal 2 werkdagen vóór levering heeft voldaan, bestaat de kans dat we niet kunnen leveren op de door u aangegeven gewenste leverdatum en/of dagdeel. Betalen aan de chauffeur is mede daarom helaas niet meer mogelijk, uitsluitend betaling vooraf.

De factuur kunt u ook voldoen middels een reguliere bancaire overboeking maar betalen middels de iDEAL betaallink heeft onze voorkeur. Betalen middels iDEAL (via uw eigen in het bestelproces te kiezen bank) gaat sneller omdat er bij bancaire overboekingen soms 1 werkdag wordt gerekend voor boekingen die plaatsvinden na 15.00 uur. We kunnen de transporteur en het depot pas opdracht geven om de zwarte grond te leveren wanneer het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Een bijkomend voordeel van een iDEAL betaling is dat u binnen enkele seconden per e-mail de bevestiging van de betaling en de leverdatum ontvangt. Betalen middels iDEAL gaat supersnel en is dus wel zo handig.