Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Zwarte grond leverancier in Voerendaal

Bent u op zoek naar een leverancier bij u in de buurt die goedkoop zwarte grond kan storten in Voerendaal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen zwarte grond in heel Nederland voor een voordelige prijs. Zwarte grond kopen in Voerendaal is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Zwarte grond kopen in Voerendaal

Vul op onze website uw postcode, het benodigde aantal m3, en uw e-mailadres in en ontvang binnen enkele seconden een gerichte aanbieding per e-mail voor zwarte grond bezorgen in Voerendaal. Aansluitend kunt u middels de bestellink in de offertemail uw zwarte grond bestellen. Bezorgen in Voerendaal is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt kiezen uit twee opties:
•    zwarte grond storten met een kippervrachtwagen
•    zwarte grond
big bag (in zakken) leveren met een vrachtwagen met kraantje

Weet u niet hoeveel kuub zwarte grond u moet kopen? Lees hier meer over de hoeveelheid zwarte grond berekenen.

De zwarte grond prijs in Voerendaal

De zwarte grond prijs per m3 is zeer verschillend in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Voerendaal wordt mede bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Voerendaal en de betreffende depot. De transportkosten worden berekend op basis van de postcode van uw stortlocatie én de postcode van het dichtstbijzijnde grondstoffen depot. Daarom hebben we uw postcode nodig om een gerichte prijs te kunnen berekenen voor een aanbieding in Voerendaal.
Omdat we landelijk werken meer dan 100 grondstoffen depots, is er altijd wel eentje dicht in de buurt van Voerendaal. Hoe dichter het depot is gevestigd bij uw stortlocatie in Voerendaal, hoe voordeliger de prijs die we voor zwarte grond kunnen offreren.

Zwarte grond bezorgen we ook in Hoensbroek, Ransdaal of Eys

We bezorgen uiteraard ook goedkoop zwarte grond in de plaatsen rondom Voerendaal, bijvoorbeeld Hoensbroek maar ook in Ransdaal of Eys. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen helaas nog geen zwarte grond bezorgen, maar wellicht dat dit op termijn wel mogelijk is. Zwarte grond storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen zwarte grond is per woonplaats verschillend

Goed om te weten: zwarte grond kent meerdere benamingen:

Het gebruik van de benamingen van zwarte grond is regio gebonden.


Weetjes over de plaats Voerendaal


Voerendaal is een plaats in de gemeente Voerendaal in de provincie Limburg.

Postcode 6367
Netnummer 045
Gemeente Voerendaal
Provincie Limburg
Inwoners 8.340
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Voerendaal op Wikipedia

 

Kaart van Voerendaal

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Voerendaal makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Voerendaal ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Voerendaal centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Voerendaal

We bezorgen ook zwarte grond in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Voerendaal: Ransdaal, Klimmen, Elkenrade, Walem, Schin op Geul, Wijnandsrade, Heerlen, Wijlre, Hoensbroek en Eys.