Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Zwarte grond leverancier in Roderwolde

Bent u op zoek naar een leverancier bij u in de buurt die goedkoop zwarte grond kan storten in Roderwolde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen zwarte grond in heel Nederland voor een voordelige prijs. Zwarte grond kopen in Roderwolde is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Zwarte grond kopen in Roderwolde

Vul op onze website uw postcode, het benodigde aantal m3, en uw e-mailadres in en ontvang binnen enkele seconden een gerichte aanbieding per e-mail voor zwarte grond bezorgen in Roderwolde. Aansluitend kunt u middels de bestellink in de offertemail uw zwarte grond bestellen. Bezorgen in Roderwolde is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt kiezen uit twee opties:
•    zwarte grond storten met een kippervrachtwagen
•    zwarte grond
big bag (in zakken) leveren met een vrachtwagen met kraantje

Weet u niet hoeveel kuub zwarte grond u moet kopen? Lees hier meer over de hoeveelheid zwarte grond berekenen.

De zwarte grond prijs in Roderwolde

De zwarte grond prijs per m3 is zeer verschillend in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Roderwolde wordt mede bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Roderwolde en de betreffende depot. De transportkosten worden berekend op basis van de postcode van uw stortlocatie én de postcode van het dichtstbijzijnde grondstoffen depot. Daarom hebben we uw postcode nodig om een gerichte prijs te kunnen berekenen voor een aanbieding in Roderwolde.
Omdat we landelijk werken meer dan 100 grondstoffen depots, is er altijd wel eentje dicht in de buurt van Roderwolde. Hoe dichter het depot is gevestigd bij uw stortlocatie in Roderwolde, hoe voordeliger de prijs die we voor zwarte grond kunnen offreren.

Zwarte grond bezorgen we ook in Foxwolde, Leutingewolde of Peize

We bezorgen uiteraard ook goedkoop zwarte grond in de plaatsen rondom Roderwolde, bijvoorbeeld Foxwolde maar ook in Leutingewolde of Peize. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen helaas nog geen zwarte grond bezorgen, maar wellicht dat dit op termijn wel mogelijk is. Zwarte grond storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen zwarte grond is per woonplaats verschillend

Goed om te weten: zwarte grond kent meerdere benamingen:

Het gebruik van de benamingen van zwarte grond is regio gebonden.


Weetjes over de plaats Roderwolde


Roderwolde is een plaats in de gemeente Noordenveld in de provincie Drenthe.

Postcode 9315
Netnummer 050
Gemeente Noordenveld
Provincie Drenthe
Inwoners 300
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Roderwolde op Wikipedia

 

Kaart van Roderwolde

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Roderwolde makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Roderwolde ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Roderwolde centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Roderwolde

We bezorgen ook zwarte grond in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Roderwolde: Roderwolde, Foxwolde, Peize, Leutingewolde, Matsloot, Oostwold Leek, Roden, Nietap, Lettelbert en Eelderwolde.