Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Zwarte grond leverancier in Oud-Annerveen

Bent u op zoek naar een leverancier bij u in de buurt die goedkoop zwarte grond kan storten in Oud-Annerveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen zwarte grond in heel Nederland voor een voordelige prijs. Zwarte grond kopen in Oud-Annerveen is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Zwarte grond kopen in Oud-Annerveen

Vul op onze website uw postcode, het benodigde aantal m3, en uw e-mailadres in en ontvang binnen enkele seconden een gerichte aanbieding per e-mail voor zwarte grond bezorgen in Oud-Annerveen. Aansluitend kunt u middels de bestellink in de offertemail uw zwarte grond bestellen. Bezorgen in Oud-Annerveen is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt kiezen uit twee opties:
•    zwarte grond storten met een kippervrachtwagen
•    zwarte grond
big bag (in zakken) leveren met een vrachtwagen met kraantje

Weet u niet hoeveel kuub zwarte grond u moet kopen? Lees hier meer over de hoeveelheid zwarte grond berekenen.

De zwarte grond prijs in Oud-Annerveen

De zwarte grond prijs per m3 is zeer verschillend in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Oud-Annerveen wordt mede bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Oud-Annerveen en de betreffende depot. De transportkosten worden berekend op basis van de postcode van uw stortlocatie én de postcode van het dichtstbijzijnde grondstoffen depot. Daarom hebben we uw postcode nodig om een gerichte prijs te kunnen berekenen voor een aanbieding in Oud-Annerveen.
Omdat we landelijk werken meer dan 100 grondstoffen depots, is er altijd wel eentje dicht in de buurt van Oud-Annerveen. Hoe dichter het depot is gevestigd bij uw stortlocatie in Oud-Annerveen, hoe voordeliger de prijs die we voor zwarte grond kunnen offreren.

Zwarte grond bezorgen we ook in Annerveen, Annerveenschekanaal of Windeweer

We bezorgen uiteraard ook goedkoop zwarte grond in de plaatsen rondom Oud-Annerveen, bijvoorbeeld Annerveen maar ook in Annerveenschekanaal of Windeweer. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen helaas nog geen zwarte grond bezorgen, maar wellicht dat dit op termijn wel mogelijk is. Zwarte grond storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen zwarte grond is per woonplaats verschillend

Goed om te weten: zwarte grond kent meerdere benamingen:

Het gebruik van de benamingen van zwarte grond is regio gebonden.


Weetjes over de plaats Oud-Annerveen


Oud-Annerveen is een plaats in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe.

Postcode 9655
Netnummer 0598
Gemeente Aa en Hunze
Provincie Drenthe
Inwoners 130
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Oud-Annerveen op Wikipedia

 

Kaart van Oud-Annerveen

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Oud-Annerveen makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Oud-Annerveen ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Oud-Annerveen centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Oud-Annerveen

We bezorgen ook zwarte grond in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Oud-Annerveen: Spijkerboor Drenthe, Zuidlaarderveen, Nieuw Annerveen, Annerveenschekanaal, Kiel Windeweer, Annen, De Groeve, Zuidlaren, Eexterveenschekanaal en Eexterveen.