Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Zwarte grond leverancier in Dieren

Bent u op zoek naar een leverancier bij u in de buurt die goedkoop zwarte grond kan storten in Dieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen zwarte grond in heel Nederland voor een voordelige prijs. Zwarte grond kopen in Dieren is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Zwarte grond kopen in Dieren

Vul op onze website uw postcode, het benodigde aantal m3, en uw e-mailadres in en ontvang binnen enkele seconden een gerichte aanbieding per e-mail voor zwarte grond bezorgen in Dieren. Aansluitend kunt u middels de bestellink in de offertemail uw zwarte grond bestellen. Bezorgen in Dieren is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt kiezen uit twee opties:
•    zwarte grond storten met een kippervrachtwagen
•    zwarte grond
big bag (in zakken) leveren met een vrachtwagen met kraantje

Weet u niet hoeveel kuub zwarte grond u moet kopen? Lees hier meer over de hoeveelheid zwarte grond berekenen.

De zwarte grond prijs in Dieren

De zwarte grond prijs per m3 is zeer verschillend in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Dieren wordt mede bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Dieren en de betreffende depot. De transportkosten worden berekend op basis van de postcode van uw stortlocatie én de postcode van het dichtstbijzijnde grondstoffen depot. Daarom hebben we uw postcode nodig om een gerichte prijs te kunnen berekenen voor een aanbieding in Dieren.
Omdat we landelijk werken meer dan 100 grondstoffen depots, is er altijd wel eentje dicht in de buurt van Dieren. Hoe dichter het depot is gevestigd bij uw stortlocatie in Dieren, hoe voordeliger de prijs die we voor zwarte grond kunnen offreren.

Zwarte grond bezorgen we ook in Spankeren, Rha of Leuvenheim

We bezorgen uiteraard ook goedkoop zwarte grond in de plaatsen rondom Dieren, bijvoorbeeld Spankeren maar ook in Rha of Leuvenheim. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen helaas nog geen zwarte grond bezorgen, maar wellicht dat dit op termijn wel mogelijk is. Zwarte grond storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen zwarte grond is per woonplaats verschillend

Goed om te weten: zwarte grond kent meerdere benamingen:

Het gebruik van de benamingen van zwarte grond is regio gebonden.


Weetjes over de plaats Dieren


Dieren is een plaats in de gemeente Rheden in de provincie Gelderland.

Postcode 6950 - 6953
Netnummer 0313
Gemeente Rheden
Provincie Gelderland
Inwoners 17.495
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Dieren op Wikipedia

 

Kaart van Dieren

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Dieren makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Dieren ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Dieren centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Dieren

We bezorgen ook zwarte grond in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Dieren: Spankeren, Ellecom, Laag-Soeren, Spankeren, Olburgen, Ellecom, Rha, Laag-Soeren, Leuvenheim en De Steeg.