Zwarte Grond kopen
100% Zwarte Grond

Wat kost het bezorgen van zwarte grond?

Vul hieronder de gegevens in en ontvang per e-mail direct een offerte!

Zwarte grond leverancier in Barger-Compascuum

Bent u op zoek naar een leverancier bij u in de buurt die goedkoop zwarte grond kan storten in Barger-Compascuum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen zwarte grond in heel Nederland voor een voordelige prijs. Zwarte grond kopen in Barger-Compascuum is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan.

Lees meer

Zwarte grond kopen bij ons?

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% zwarte grond te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop zwarte grond bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar zwarte grond bezorgen?

Wij bezorgen in: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Drenthe en Groningen. Dus heel Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen zwarte grond?
Bent u op zoek naar tuingrond, tuinaarde, teelaarde, zwart zand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor bemeste tuinaarde.

Zwarte grond kopen in Barger-Compascuum

Vul op onze website uw postcode, het benodigde aantal m3, en uw e-mailadres in en ontvang binnen enkele seconden een gerichte aanbieding per e-mail voor zwarte grond bezorgen in Barger-Compascuum. Aansluitend kunt u middels de bestellink in de offertemail uw zwarte grond bestellen. Bezorgen in Barger-Compascuum is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt kiezen uit twee opties:
•    zwarte grond storten met een kippervrachtwagen
•    zwarte grond
big bag (in zakken) leveren met een vrachtwagen met kraantje

Weet u niet hoeveel kuub zwarte grond u moet kopen? Lees hier meer over de hoeveelheid zwarte grond berekenen.

De zwarte grond prijs in Barger-Compascuum

De zwarte grond prijs per m3 is zeer verschillend in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Barger-Compascuum wordt mede bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Barger-Compascuum en de betreffende depot. De transportkosten worden berekend op basis van de postcode van uw stortlocatie én de postcode van het dichtstbijzijnde grondstoffen depot. Daarom hebben we uw postcode nodig om een gerichte prijs te kunnen berekenen voor een aanbieding in Barger-Compascuum.
Omdat we landelijk werken meer dan 100 grondstoffen depots, is er altijd wel eentje dicht in de buurt van Barger-Compascuum. Hoe dichter het depot is gevestigd bij uw stortlocatie in Barger-Compascuum, hoe voordeliger de prijs die we voor zwarte grond kunnen offreren.

Zwarte grond bezorgen we ook in Noord, Klazienaveen of Dordrecht

We bezorgen uiteraard ook goedkoop zwarte grond in de plaatsen rondom Barger-Compascuum, bijvoorbeeld Noord maar ook in Klazienaveen of Dordrecht. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een prijs aanvragen maar we kunnen helaas nog geen zwarte grond bezorgen, maar wellicht dat dit op termijn wel mogelijk is. Zwarte grond storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen zwarte grond is per woonplaats verschillend

Goed om te weten: zwarte grond kent meerdere benamingen:

Het gebruik van de benamingen van zwarte grond is regio gebonden.


Weetjes over de plaats Barger-Compascuum


Barger-Compascuum is een plaats in de gemeente Emmen in de provincie Drenthe.

Postcode 7884
Netnummer 0591
Gemeente Emmen
Provincie Drenthe
Inwoners 1.950
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Barger-Compascuum op Wikipedia

 

Kaart van Barger-Compascuum

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Barger-Compascuum makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Barger-Compascuum ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Barger-Compascuum centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Barger-Compascuum

We bezorgen ook zwarte grond in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Barger-Compascuum: Zwartemeer, Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Emmer Compascuum, Erica, Roswinkel, Weiteveen, Emmen, Nieuw Weerdinge en Nieuw Amsterdam.