Zwartegrond.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Wat bepaalt de zwarte grond prijs?

De prijs die we bereken voor zwarte grond bestaat uit twee delen: de zwarte grond zelf en de kosten voor transport. De prijs voor 1 kuub zwarte grond ligt tussen € 25 en € 35. Dit is afhankelijk van de regio en de hoeveelheid zwarte grond die u bestelt. De transportprijs ligt landelijk gemiddeld tussen de € 70 en € 90 per uur (incl. BTW).

Wilt u uw prijs voor zwarte grond inclusief transport weten?
Vul dan rechtsboven uw postcode, de gewenste hoeveelheid en uw e-mailadres in en ontvang direct de offerte per mail.

De kosten voor transport bepalen in belangrijke mate de grondprijs, zeker bij kleine hoeveelheden. De kosten voor het verbruik van de diesel moeten worden vergoed. De hoogte van de transportkosten worden voor het grootste deel bepaald door de transporttijd. En het bezorgen van zwarte grond kost doorgaans meer tijd dan men in eerste instantie verwacht:

 1. De zwarte grond moet worden geladen in een vrachtwagen (kipper) of worden gestort in big bags;
 2. Daarna moet de chauffeur naar de locatie van de koper rijden, met de koper overleggen waar de zwarte grond exact moet worden gestort (of waar de big bags met grond moeten worden geplaatst);
 3. Vervolgens moet de chauffeur na het storten weer terugrijden naar het distributiepunt.

Dus hoe meer kuub zwarte grond u bestelt, hoe lager u (procentueel gezien) betaalt voor de totale transportkosten, wat weer zorgt voor een lagere zwarte grond prijs.

De zwarte grond prijs wordt deels bepaald door de afstand tot het distributiepunt

Zwartegrond.com heeft in Nederland diverse locaties waar vanuit we kunnen bezorgen en dat heeft een voordelige invloed op de zwarte grond prijs. Woont u dicht bij een distributiepunt, dan kunnen we u op basis van uw postcode een voordelige prijs bieden.
Daarnaast is het storten van zwarte grond doorgaans goedkoper dan zwarte grond bezorgen in big bags. Dat heeft te maken met het type transport: een big bag zwarte grond bezorgen we met een zogenoemde stenentrailer. Deze vrachtwagens hebben een lengte van ±18m en zijn minder wendbaar en in het dieselverbruik minder voordelig dan de (kleinere) kippers. Door uw postcode in te voeren in het invoervenster rechts bovenin kunnen we de afstand tot het distributiecentrum uitrekenen en u een lage zwarte grond prijs bieden.

Een lage zwarte grond prijs per kuub door groot in te kopen

Naast het berekenen van de zwarte grond prijs op basis van uw postcode, heeft Zwartegrond.com ook scherpe prijs afspraken kunnen maken met diverse grondstofproducenten. Door groot in te kopen, kunnen we u tevens een voordelige zwarte grond prijs per kuub bieden.
Biedt Zwartegrond.com dan altijd de laagste prijs voor zwarte grond? In veel gevallen wel, maar met name de afstand tot aan het distributiepunt bepaalt zoals genoemd de prijs.
We vinden het belangrijk u een lage prijs te kunnen bieden, maar we vinden kwaliteit leveren nog belangrijker. De zwarte grond die we bezorgen is schoon en kan worden toegepast in woonwijken. Zwartegrond.com biedt dus kwalitatief hoogwaardig grond:
100% zwarte grond voor een scherpe prijs.

Waarom zwarte grond bestellen bij ons
voordelig is:

 •   Uw postcode bepaalt de prijs
 •   100% zwarte grond
 •   Regelmatig nieuwe prijzen
 •   Gerenommeerde leverancier
 •   Eenvoudig zwarte grond bestellen
 •   Snelle en correcte levering
 •   Bezorging in heel Nederland
 •   Veilig betalen met iDEAL
Veilig zwarte grond betalen met iDeal van Mollie

www.zwartegrond.com

Zwarte grond voor uw tuin!

wij bezorgen alleen in Nederland

Zwartegrond.com bezorgt alleen in Nederland!