Zwartegrond.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Zwarte grond bestellen op basis van uw eigen postcode

Bij Zwartegrond.com kunt u zwarte grond bestellen op basis van uw postcode. We hebben in heel Nederland meerdere locaties waar de zwarte grond vanuit gedistribueerd kan worden en dat is voordelig voor u. Hoe dichter u bij een distributiepunt woont, hoe lager de prijs die we kunnen bieden voor transport. Of u nu 1 m3 zwarte grond wilt bestellen, 100 m3 of nog meer m3 zwarte grond: voor iedere hoeveelheid geven we u graag een voordelige prijs.

In een paar stappen het gewenste aantal m3 zwarte grond bestellen

Zwarte grond bestellen bij Zwartegrond.com is zeer eenvoudig en voordelig, in een paar stappen bezorgen wij de zwarte grond bij u thuis:

 1. Vraag een prijs aan op basis van uw eigen postcode
  Vul uw postcode, uw e-mailadres, het aantal m3 zwarte grond en eventueel de gewenste leverdatum in het invoerveld rechts bovenin deze website in.
  U ontvangt van ons per mail een vrijblijvende prijs;
 2. Plaats de bestelling voor de gewenste hoeveelheid m3 zwarte grond
  Zwarte grond bestellen doet u met het geven van een akkoord op onze prijsopgave per mail: u ontvangt per mail de factuur en een iDEAL betaallink;
 3. Betalen middels iDEAL of vooraf per bank
  Zodra u heeft betaald middels iDeal of vooraf per bank, geven we de transporteur opdracht het aantal bestelde m3 zwarte grond te bezorgen op de door u gekozen en overeengekomen dag.

Kan ik het gewenste aantal m3 zwarte grond zowel los gestort als in big bags bestellen?

Ja, u kunt het gewenste aantal m3 zwarte grond los gestort of in big bags bestellen. Het minimum aantal kuubs dat u kunt bestellen is 0,5 kuub. Het voordeel van zwarte grond bestellen in big bags is dat er minder grond achterblijft op de plaats waar het grond gestort is. De big bag is uw eigendom en kunt u meegeven met de reinigingsdienst als grof vuil. De prijs van een big bag zwarte grond ligt doorgaans hoger dan los gestort. Dat komt door de toevoeging van de big bag als materiaal zelf, maar ook is het type vervoer kostbaarder, zie prijzen. Bij hoeveelheden groter dan 6 m3 zwarte grond is het verstandig om los gestort te bestellen, dat scheelt namelijk aanzienlijk in de prijs. Vanaf 6 m3 zwarte grond offreren we daarom alleen nog maar in los gestort omdat grond geleverd in big bags dan al bijna het dubbele kost ten opzichte van los gestort. Wilt u toch meer dan 6 m3 zwarte grond bestellen geleverd in big bags, vraag dan vrijblijvend een prijs aan.

Waarom zwarte grond bestellen bij ons
voordelig is:

 •   Uw postcode bepaalt de prijs
 •   100% zwarte grond
 •   Regelmatig nieuwe prijzen
 •   Gerenommeerde leverancier
 •   Eenvoudig zwarte grond bestellen
 •   Snelle en correcte levering
 •   Bezorging in heel Nederland
 •   Veilig betalen met iDEAL
Veilig zwarte grond betalen met iDeal van Mollie

www.zwartegrond.com

Zwarte grond voor uw tuin!

wij bezorgen alleen in Nederland

Zwartegrond.com bezorgt alleen in Nederland!