Zwartegrond.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Zwarte grond laten bezorgen door Zwartegrond.com:
los storten of in een big bag

U kunt uw zwarte grond natuurlijk zelf bij een bouwmarkt halen met een aanhanger, maar er voor kiezen om zwarte grond te laten bezorgen is uiteraard een stuk prettiger. Zeker bij grotere hoeveelheden raden we aan: laat het zeker bezorgen! Zwarte grond bezorgen we in een big bag of we kunnen de grond los storten. 1 kuub zwarte grond vertegenwoordigd een aanzienlijk gewicht. 1 kuub weegt namelijk 1.600 kilo, zo zwaar als een gemiddelde auto. Dus als u 7 kuub zwarte grond nodig heeft, komt het totale gewicht al boven de 11 ton uit (11.200 kilo!).

Zwartegrond.com bezorgt vanuit meerdere distributiepunten in Nederland, geleverd in big bags als zowel zwarte grond los storten. Wilt u weten wat het kost om zwarte grond te laten bezorgen? Vraag bij ons een scherpe prijs aan op basis van uw postcode door het invoerveld rechts bovenin in te vullen.

Wij bezorgen uw zwarte grond op een door u gewenste dag

Laat uw big bag zwarte grond bezorgen of uw zwarte grond storten op een door u gewenste dag. Deze dag kunt u aangeven in het invoerveld rechts bovenin op deze website. Zwartegrond.com levert uitsluitend op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag. Een exact tijdstip afspreken waarop de chauffeur uw grond kan bezorgen is helaas niet mogelijk. Wel kunt u een verzoek indienen om kort voor het moment van levering even gebeld te worden door de chauffeur zodat u niet de gehele dag op de locatie hoeft te wachten waar u de zwarte grond wilt storten of de big bag geplaatst wilt hebben. Ook kan vanuit bepaalde distributiepunten worden aangegeven of de chauffeur de zwarte grond in de ochtend of in de middag kan bezorgen. De keuze om de grond te leveren in een big bag of de zwarte grond los te storten is uiteraard aan u: maar bij grotere hoeveelheden is zwarte grond los storten veel goedkoper dan grond leveren in een big bag.
Nb. Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 dagen voor de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.

Een big bag zwarte grond bezorgen we met een stenentrailer

Bij Zwartegrond.com bezorgen we grond in een big bag met een stenentrailer. Een stenentrailer kan een lengte hebben tot maar liefst 18 meter en kan alleen op een doorlopende weg een big bag zwarte grond plaatsen. De kraan op een gemiddelde stenentrailer kan tot ongeveer 3 meter een big bag grond naast de vrachtwagen plaatsen. De big bag als verpakkingsmateriaal bevat geen statiegeld, deze hoeft dus niet geretourneerd te worden. De big bag kan dus worden geplaatst bij het grof vuil. Om een indruk te krijgen van wat een stenentrailer kan, zie hieronder een voorbeeldfilm op YouTube.

Zwarte grond storten we met een kiepwagen/ kipper

Zwarte grond storten kan met verschillende typen kippers. De lengte van een kipper varieert, tussen de 13 en 16 meter. Een voorbeeld op YouTube van een kiepwagen kunt u hieronder bekijken.

Een geschikte losplek om de zwarte grond te storten wordt altijd in overleg met de chauffeur bepaald. Onze prijzen zijn gebaseerd op vervoer middels een 8 x 4 kipper, de aandrijving is beperkt tot 4 wielen en kan alleen op een verharde ondergrond rijden. De prijs voor een 8 x 8 aangedreven kipper ligt wat hoger maar deze kan ook op onverharde ondergrond rijden maar niet op natte, drassige ondergronden. Het is aan de chauffeur te bepalen of het verantwoord is om de zwarte grond op de door u aangegeven stortplaats te storten of niet.
Houd er rekening mee dat het totale gewicht van bijvoorbeeld een kipper met 20 kuub zwarte grond uitkomt op 57 ton. Eventuele schade aan de oprit, trottoir of andere ondergronden door het gewicht van de vrachtwagen zijn voor risico van koper van de zwarte grond. Heeft u 1 of 2 kub zwarte grond nodig? Dan is bezorgen in een big bag een goede optie.

 

Waarom zwarte grond bestellen bij ons
voordelig is:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   100% zwarte grond
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Eenvoudig zwarte grond bestellen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   Veilig betalen met iDEAL
Veilig zwarte grond betalen met iDeal van Mollie

www.zwartegrond.com

Zwarte grond voor uw tuin!

wij bezorgen alleen in Nederland

Zwartegrond.com bezorgt alleen in Nederland!